F1 Fanatic site development

F1 Fanatic looking a bit odd?

This topic contains 7 replies, has 7 voices, and was last updated by Profile photo of Keith Collantine Keith Collantine 3 years, 10 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
  • #130817
    Profile photo of sato113

    i’m using firefox in windows vista and the banner and menu area of this site is aqua blue with unreadable text.

    i looks ok on internet explorer though.


    I did have that problem for a few days recently myself also using FF but it’s perfectly fine now. I was going to email Keith about it but considering it appeared to only be on my end I thought against it.

    Profile photo of Slr

    That also happened to me a bit a few days ago, but it didn’t seem to compromise the site in any way, so I never really thought to email Keith.

    Profile photo of raymondu999

    I’m running Safari 5.1.2 on a Mac running Lion 10.7.2; I don’t think I’ve had that problem ever. I guess that’s why I use a Mac :P

    Profile photo of necrodethmortem

    I’m using FF 8.0.1 and the My Account/Notifications bar barely has any contrast, but other than that it’s fine.

    Profile photo of Mads

    I’ve encountered that as well using FF.
    Looks odd, but a quick refresh fixes it for me.

    Profile photo of sato113

    ah seems a ‘hard’ refresh fixes it. (ctrl +F5) ;)

    Profile photo of Keith Collantine
    Keith Collantine

    Looks like a cache glitch to do with the CSS file, appears to have cleared itself.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.