Group Admins

  • Profile picture of Keith Collantine

Group Mods

  • Profile picture of Bradley Downton

Off-topic

Public Group active 2 days, 5 hours ago

The place for off-topic discussion

Forum technical problems

Tagged: 

This topic contains 17 replies, has 13 voices, and was last updated by Avatar of Fixy Fixy 3 years, 8 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #128683
    Avatar of Keith Collantine
    Keith Collantine
    Keymaster

    Experiencing a technical problem on the forum?

    If so please post details here, including what browser you’re using and what version.

    If at any time you’re unable to access the forum please inform us by emaile or using Twitter.

    #157074
    Avatar of Polishboy808
    Polishboy808
    Participant

    I can’t load this page (Just forums) When on my mobile (Wifi and 3g), and I sometimes have to refresh it to load on my Computer. It loads to like 90% and then stops. Im using Firefox but I’ve tried it on Chrome and it still does it. It does the same on Safari.

    #157075
    Avatar of
    Anonymous

    I don’t have any problems loading the forum at all.

    I’m using Internet Explorer 8.0.

    I thought I’d tell you if it helps ruling things out.

    #157076
    Avatar of US_Peter
    US_Peter
    Participant

    My problems loading the forum are primarily in Chrome, but I’ve had issues with Firefox and Safari as well. I’m running the most current mac versions of all of them. It doesn’t seem to be tied to a specific ad either, since I’ve had trouble loading it, hit refresh about five times, and then when it finally does load it’s the same ad… Let me know if you have any other questions Keith.

    #157077
    Avatar of Polishboy808
    Polishboy808
    Participant

    Oh yeah, and FireFox and Chrome were on Windows 7 while Safari was on Snow Leapord (I think). And all browsers are up to date.

    #157078
    Avatar of Scribe
    Scribe
    Participant

    On the main site, what appear to be entirley legit messages keep getting pulled up by the filters. Using latest firefox.

    #157079
    Avatar of Funkyf1
    Funkyf1
    Participant

    I’m still having problems although they are intermittent. As mentioned above 90% of the page loads, then it sits idle until I refresh it. I’m using the latest version of safari. There seems to be no method to this madness as it happens at random on random pages throughout the forum

    #157080
    Avatar of Fixy
    Fixy
    Participant

    I’m using Google Chrome version 8.0.552.224 (latest) on Windows 7 64 bit. The homepage of the forum loads easily, whilst threads may require multiple refreshes.

    I tried using Internet Explorer 9 Beta and this problem doesn’t appear.

    Even when I write my comment and the page automatically reloads, I may have to refresh it 2/3 times to make it work.

    #157081
    Avatar of JohnGreen
    JohnGreen
    Member

    I too am using Google Chrome version 8.0.552.224 but on Windows Vista Ultimate.The homepage is ok but sometimes on threads that have lots of comments it can take more than 30 secs to load or lots of refresh for it to become responsive.

    #157082
    Avatar of Silverkeg
    Silverkeg
    Participant

    I am also having problems with Google Chrome version 8.0.552.224 loading threads. It takes a couple of refreshes for it to load.

    #157083
    Avatar of AndrewTanner
    AndrewTanner
    Participant

    The forum formatting is pretty bad on IE. The threads themselves don’t appear until after the ad banner down the right hand side. I’m not at work to check the browser version but I’ll hazard a guess it’s getting and runs better on later versions. Looks great in Chrome!

    #157084
    Avatar of Funkyf1
    Funkyf1
    Participant

    Just a quick update, if I use Mozilla I have no problems, as opposed to timeout issues with safari

    #157085
    Avatar of TrueF1Grit
    TrueF1Grit
    Member

    Mine works fine, I’m using Rockmelt. It works fine on Internet Explorer 8 too, which is the other browser I access this site through.

    #157086
    Avatar of olivier
    olivier
    Participant

    It’s not a technical problem but a question; how can the password be changed?

    #157087
    Avatar of Fixy
    Fixy
    Participant

    There’s a blue box on the top-right corner, with your username. Click on it and then on “edit”.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.